2016. március 14., hétfő

Sztárbemutató: Lily Collins

Szisztoook!
Harmadiknak egyik kedvenc színészemet szeretném bemutatni nektek, íme : Lily Collins
Angol származású színésznő, modell. 1989. március 18-án született Guildfordban.  Apja híres brit zenész, Phil Collins. 
 Lily Collins első szerepét  "Growing Pains"  nevű sorrozatban kapta. Aztán kezdték felfeezni, és egészen sikeres filmekben is szerepeket kapott. 
 A 2009-ben megjelenő A szív bajnokai c. filmben Collins Tuohy szerepét alakította. Ez a film egy hihetetlen, megtörtént sztorin alapul, ráadásul Sandra Bullockkal is forgathatott.  
2011-ben két filmje is kijött, egy akcióthriller, az Elhurcolva, ahol (Twilight-fanok figyelem!) Taylor Lautnerrel játszott együtt. Itt Karent alakítja. A másik pedig egy amerikai akciófilm, A pap - Háború a vámpírok ellen. Ebben Lucyt alakítja, aki a főszereplőnek fog segítkezni.
2012-ben a Bízz a szerelemben c. filmben Samanthát játszotta, majd, még ugyanebben az évben szerepelt a Tükröm, tükröm-ben is. Ez is egy Hófehérke-feldolgozás, és ő kapta a főszereplő, Hófehérke szerepét. Nagy sikerű film lett, és olyan híres színészekkel játszhatott együtt, mint Julia Roberts, vagy Armie Hammer. 
2013-ban megintcsak két filmben is szerepelt, egyik Az angoltanárnő (itt Halle szerepét kapta meg), a másik pedig a nagysikerű A végzet ereklyéi- Csontváros , ahol a főszereplőt Clary Fray-t alakítja. 
Még megemlíteném a 2014-ben megjelenő Ahol a szivárvány véget ér c. filmben Rosie-t játszotta. A mai napig ez az egyik kedvenc filmem. Romantikus vígjáték, ahol Sam Claflinnel játszik főszerepet. 

Lily Collins eddig két díjat is nyert. Egy Glamour-díjat, és egy Young Hollywood- díjat "Akire érdemes odafigyelni".

A Csontváros forgatásán ismerkedett meg Jamie Campbell Bower-rel, akivel akkor el is kezdett járni, majd egy év után szakítottak. Útjuk itt még nem fejeződött be, ugyanis 2015-ben újra egymásra találtak, és azóta együtt is vannak. (Jamie egyébként a színészkedés mellett egy énekes, bandája a Counterfeit)

Néhány érdekesség róla:
*Jane a középső neve
*Halak a csillagjegye
*Fiatal korától kezdve érdekli a divat
*2013-ban ő lett a legveszélyesebb sztár (mert az ő nevére kattintva lehetett a legtöbb vírust letölteni)
*Ő lett a Maison Lancome arca 2013-ban

Remélem tetszett, 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

By: Sasha D. Hailey L. Japane LS.