2015. november 5., csütörtök

Designversenyes örömhír + Önreklám

Sziasztok!

 Úristen! Szuper dolog történt a bloggal. A design elhozta az első helyet az Egy kezdő designer blogja című blog által meghirdetett designversenyen! Elmondhatatlanul örülök ennek, és köszönöm Kathrinenek és Ryonak, hogy ennyire felvidítottak!


Oklevelet is kaptunk :3

 Ezen az örömhíren kívül lenne még egy dolog. Elkészült az új blogom designje és el is indul a blog. Ezúttal egy saját történetet olvashattok tőlem ezen a blogon. Már tervezem is a bevezetőt, addig is leírtam a fülszöveget egy kis kedvcsinálónak.

Bulvárketrec
"Szerelmes vagy, beteg vagy, buliztál, pizzát ettél, elestél, beszélgettél valakivel, koktélt ittál, vendégségben voltál... Az újság megírja. Ennél már csak az bosszantóbb, mikor nem vagy szerelmes, nem vagy beteg, nem voltál buliban, nem ettél pizzát... De mégis ezt hallod magadról a bulvárban. Gwen kariere szárnyal, magánéleti problémák sem emésztik, viszont kezdi megérezni milyen is híresnek lenni. Megtapasztalja, hogy a hírnévnek bizony van árnyoldala is. S egy idő után észre veszi a ketrecet amiben él."Ha kedvet kaptál nézz be!
Mégegyszer elnézést, hogy ilyen hülye reklámozós bejegyzést hozok, de hátha valakit érdekel...
Legyetek rosszak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

By: Sasha D. Hailey L. Japane LS.