2015. október 3., szombat

Super Covers Zeneajánló

Sziasztook! :)

Gondolkodtam, hogy miről is legyen szó az első bejegyzésemben és amint a címben is láthatjátok, erre jutottam. Érdekes zenei feldolgozásokat gyűjtöttem össze nektek. Én szeretek ilyeneket nézegetni, mert sokszor egyes feldolgozások szerintem jobban sikerülnek az eredetinél, vagy csak meglepően mások, mintha egy más dalt hallanál.
Akkor itt van pár szám, és a kedvenc feldolgozásaim:


eredeti: Britney Spears-Toxicfeldolgozás: Melanie Martinez-Toxiceredeti: Maroon5-Mapsfeldolgozás: Max Schneider & Alyson stone-Mapseredeti: Macklemore & Ryan Lewis-Trift Shopfeldolgozás:  Postmodern Jukebox-Trift Shoperedeti: Imagine Dragons-Radioactivefeldolgozás: Lindney Stirling and Pentatonix-Radioactiveeredeti: Taylor Swift-Shake it offfeldolgozás: Megan Nicole-Shake it offeredeti: Spice Girls-Wannabefeldolgozás: Haschak Sisters-Wannabeeredeti: Demi Lovato-Cool for the summerfeldolgozás: Tanner Patric-Cool for the summer
Most ez ennyi is lenne. Remélem tetszik! Jó zenehallgatást! ;)
2 megjegyzés:

 1. Sziasztok!
  Nagyon tetszik a blogotok, és várpm a többi bejegyzést, mert szerintem igazán hasznosak. Tetszik, hogy közvetlenek vagytok, és, hogy nem féltek kimutatni a valódi éneteket sem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! ^^
   Most mindannyiunk nevében írok. Nagyon köszönjük a szavaid, nagyon jól esnek, és örülünk, ha így játod! <3
   ATBM lányok

   Törlés

By: Sasha D. Hailey L. Japane LS.