2015. október 28., szerda

Ajánló: A testbérlők (könyv)

Sziasztok, itt van a következő könyvajánlóm...Remélem tetszik :) ;)

Lissa Price szerintem egy nagyon tehetséges író. Ő írta ezt a könyvet, aminek egyébként már a második része is megjelent. Én azt sajnos még nem olvastam, de már nagyon várom, hogy elkezdhessem!
Mostanában olyan könyveket olvasok (nem direkt), amelyek a jövő különböző féle elképzeléseiről szól. Részben...

Ebben a világban él a főszereplő lány, Callie,  a barátja, Michael, és az öccse: Tyler. Egy elhagyatott irodaház egyik szobájában élnek hárman. A történet úgy kezdődik, hogy Callie ellátogat a testbankba. Ami nekem nagyon tetszett, az az volt, hogy például ő nem magáért ment oda, hanem a testvéréért. Pénzt akart szerezni, hogy az öccsének lehessenek rendes cuccai, gyógyszerei, mert egy kicsit beteg is.

A testbank igazából úgy működik, hogy fiatal fiúk és lányok kapnak egy chipet a nyakukba, és ha a bérlője (általában idős nők és férfiak) átveszi az irányítást, a fiatalok csak úgy érzik, mintha aludnának. Az idős bérlők pedig a bankból irányítják őket. Callie végül elvállalja, hogy három rövid időre kibéreljék a testét. Első két alkalommal minden rendben van, de a harmadiknál... valami baki történik. Hirtelen felébred! És a dúsgazdag bérlője szerepében találja magát. Nem mer visszamenni a testbankba, mert fél, hogy akkor nem kapná meg azt a pénzt, amit neki ígértek. Arra pedig szüksége volt. Az öccse miatt.
Amíg megpróbál beilleszkedni a bérlője életébe, elkezd randizni valakivel, és -mivel nem tudják, hogy a testben most megint ő van, azt hiszik a bérlővel beszélnek- elég sok mindent megtud. Például, hogy a bérlője az ő testében akar megölni valakit. Nehezítés képpen néha (újra) átveszi az írányítást az idős hölgy, és így Callie mindig máshol találja magát. Általában fegyvert tart a kezében ébredéseikor...

Ezt a könyvet igazából úgy érzem elég bonyolult elmagyarázni, de ha a könyvet elolvasod, garantálom, hogy érteni fogod! ;)  Szóval nagyon ajánlom minden korosztálynak, mert ez egy szuper könyv!

Pááá:


         
            

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

By: Sasha D. Hailey L. Japane LS.