2015. október 31., szombat

Unaloműzés Sasha módra 2#

 
Sziasztok!^^

Először is, szeretném ( úgy gondolom mindannyiunk nevében ) megköszönni nektek a  8 (!!!) feliratkozót, és a rengeteg biztató, kedves szavatokat! Lehet, hogy másnak ez nem olyan nagy dolog, de nekem ( nekünk ) igenis az. Köszönjük, hiszen ez inspirál minket arra, hogy folytassuk. Mert igen, azért írok, mert szeretek, de azért fontos, hogy legyen közönségem, akiknek tetszik amit csinálok. De egy szó, mint száz, a lényeg, hogy köszönjük! :)

 Szóval, a pipálások alapján úgy vettem észre, hogy tetszett nektek ez a típusú bejegyzés, szóval most megírom a második részét is, amiben a filmekről, sorozatokról, és mivel ezek nincsenek olyan sokan, könyvekről szeretnék írni. ( Ha lesz még rá igény, lesz következő rész, amihez van pár ötletem, de azért hogy szép hosszú és tartalmas bejegyzést tudjak írni, írjatok témákat, hiszen nektek írom, és arról szeretnék írni, amit ti szeretnétek :)

- Sorozatok:
Pretty Little liars: ( Hazug Csajok Társasága )

Egy valószínűleg sokak által ismert és szeretett sorozat, aminek eddig 5 és fél évadát forgatták le. Vigyázz! Ha most kezded el, ne lépj be semmilyen PLL-es csoportba, és véletlenül se keress rá, hogy ki -A, mivel már kiderült! ( És itt zárójelben hozzátenném, hogy nagyon örülök, hogy folytatódik még a sorozat témájának kiderülése után ( ez helyes volt? :D ) is, de én enyhén erőltetettnek és pénzcsinálásnak érzem...De persze nagyon várom már az új részeket! :)

Történet:
"Spencer, Hanna, Aria és Emily elválaszthatatlan barátnők voltak, amíg Alison egy nyári éjszaka el nem tűnt. Egy évvel a tragédia után a lányok rejtélyes üzeneteket kapnak „A”-tól, aki ismeri minden titkukat, amelyekről korábban csak Alison tudott. A lányok feltételezése, hogy visszatért barátnőjük, hamisnak bizonyul, mivel nem sokkal később egy holttestet találnak az egykori DiLaurentis-házban, amelyet Alisonként azonosítanak. A négy lány életét egyre jobban megkeseríti „A”, ezért szeretnék felfedni annak kilétét." /forrás:Wikipédia/

Nem szeretnék spoilerezni, szóval ennyit a történetről. A lényeg, hogy ez inkább agyalós, odafigyelős sorozat, szóval ne ezt válasszátok az elalvás előtti sorozatnak.

Gilmore Girls: ( Szívek Szállodája )


Na, ez már sokkal inkább egy pihentető sorozat. Én nagyon szeretem, mivel humoros, könnyed. Nagyjából családi, de én azért nem ajánlom,hogy az ötéves húgoddal nézd. A szereplők egyedi, szórakoztató karakterek, és a történet sem túl nagy durranás, pont ezért jó egy fárasztó nap után leülni és ezt nézni. :)

történet: "Emily Gilmore úgy ment hozzá Richard Gilmore-hoz, hogy Richard szakított menyasszonyával, Penilynn Lott-tal, hogy elvegye feleségül Emily-t. Richard édesanyja Lorelai Trix Gilmore ellenezte a házasságot és ezt meg is írta Richard-nak egy levélben az esküvő előtti napon, de Richard mégis elvette szerelmét. 1968-ban pedig világra jött első és egyetlen gyermekük: Lorelai Gilmore. Lorelai nem szeretett volna az az átlagos gazdag szülők gyereke lenni, ezért állandóan ellenkezett anyjával és apjával. 16 évesen a család ismerősével, Christopher Hayden-nel járt, akivel abban az évben le is feküdt szobája teraszán. Nem sokkal később, egy ruhapróbán Lorelai rájött, hogy terhes. A Gilmore és a Hayden szülők fel voltak háborodva, de abban egyeztek meg, hogy Lorelai és Christopher összeházasodik és Christopher Richard cégénél fog dolgozni, miközben Lorelai neveli a kislányt. Nem így lett. Lorelai semmiképp nem akarta ezt az életet, így a szülés után pár héttel elszökött a Gilmore házból a kis Rory-val és Hartford-tól nem messze a Stars Hollow-i Szabadság szállóban vállalt szobalányi munkát. Mia, a szálló vezetője felajánlotta lakásnak a szállóhoz tartozó fészert, ahol Lorelai és a kis Rory nagyon szeretett lakni. Lorelai-nak hamarosan a legjobb barátnője lett Sookie St. James, a szálloda séfje. 11 évvel ezután Lorelai tudott venni egy házat a meghitt kis Stars Hollow-ban. Lorelai nagyon megbánta azt, hogy nem járhatott egyetemre, de vigasztalásnak itt volt Rory és beléültette az egyetemre járás vágyát, így később Rory egyetlen célja az lett, hogy felvegyék a neves Harvard egyetemre…" /forrás: Wikipédia/

- Filmek:
Nem nézek olyan sok filmet, illetve amiket nézek, nem maradnak meg bennem, szóval nem nagy számok. :D Ezért úgy döntöttem, ide linkelem a filmajánlókat a blogról. ( Igen, az egyiket én írtam )

Erin Brokovich filmajánló

Hófehér és a vadász

-Könyvek:

Először is, Agatha Christie könyvek. Nagyon szeretem a krimiket, és az ő könyveit kifejezetten. Az ezekből készült filmekről is írhatnék filmajánlót... de itt pont elég lesz megemlíteni. :D
És csak hogy pár könyvét említsem: Halál a Níluson, Rejtély az Antillákon, Tíz kicsi néger, Lord Edgware meghal, No.16, stb.. ezek min-mind fantasztikus könyvek, csak ajánlani tudom őket.


Vörös pöttyös. Rengeteg fajta könyv. És rengeteg jó könyv. Vannak, amik nem annyira az én stílusom, de mindenki megtalálhatja köztük a neki tetsző könyvet. :)


Valószínűleg ezt a csodás írónőt is sokan ismeritek/szeretitek. Leiner Laura könyveit azért szeretem, mert jó hangulatú, könnyed olvasmányok, és tökéletesen kikapcsolnak. Neki köszönhetjük pl. a Szent Johanna Gimit, a Bábelt, az Akkor Szakítsunkot, és a Bexi-sorozatot, aminek harmadik része, az Illúzió most jelent meg.

- Zenék:
Újabb csodás dal a csodás Adele-től. Egyszerűen imádom ezt a számot, és örülök, hogy Adele 4 év kihagyás után újra visszatért. Megérte.
 
Ellie Goulding száma. Szeretem hallgatni, és szerintem egész jó kis szám. De szerintem azért volt már jobb száma.
 
Omi új száma. Nekem teljesen Cheerleader hatású, mindkettő vidám kis szám, de tipikusan csak akkor szeretem hallgatni, amikor olyan a hangulatom. :)
 
 
És végül egy meglepi. A mai kocka nemzedéknek egy kis....
 
 
Egy szuper játék, ahol a simeid életét kell irányítanod. Tényleg csak a képzelet szab határt. És ha unatkozol, tökéletes időtöltés. De vigyázz, mert könnyen ott ragadsz egy egész napra. :D ( tapasztat )
 
Remélem, tetszett ez a bejegyzés, kérlek, ha szeretnétek még ilyen bejegyzést, írjatok témákat, amik érdekelnek. Puszi,
                     

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

By: Sasha D. Hailey L. Japane LS.